PŘIHLÁSIT
Logo stránek
×

Menu – navigace

OBEC

Informace

Zastupitelstvo obce

Život v obci

OBECNÍ ÚŘAD

Informace

Potřebuji

Územní plán

Likvidace odpadů

Likvidace odpadních vod

Volby


STAVEBNÍ ÚŘAD

Základní údaje

Věcný průvodce stavbou rodinného domu

Formuláře a žádosti




Hlášení obecního rozhlasu ze dne 31.03.2020

  1. ČEZ Distribuce oznamuje, že ve středu 1.dubna bude plánovaně přerušena dodávka elektřiny v obci Tršice a to od 7:30 do 18:30 hodin. Dotčená místa jsou vyznačena, adresy těchto míst najdete na webových stránkách www.cez.distribuce.cz/odstávky.
  2. ZŠ a MŠ Tršice oznamuje, že vzhledem k současné situaci vyhlášení nouzového stavu proběhne zápis do 1.třídy bez přítomnosti dětí  a zákonných zástupců v termínu od 1. do 17.4.2020. Doručit požadované dokumenty můžete: vhozením do schránky na sekretariátu  školy, zaslat poštou, zaslat emailem s elektronickým podpisem nebo datovou schránkou. Více informací naleznete na webových stránkách školy. Po ukončení mimořádných opatření bude uspořádáno setkání zapsaných děti zaměřené na seznámení se s prostředím školy.
  3. Ve dnech 9., 10 a 13. dubna bude v naší obci provádět kontroly a čistění komínů a pevná i plynná paliva kominík. Zájemci se mohou objednat na OÚ.
  4. Upozorňujeme občany, v případě, kde nemá poplatník možnost uhradit poplatky za psi a odpady bezhotovostně převodem na účet, bude možné uhradit v hotovosti na OÚ v náhradním termínu, o kterém budeme předem informovat.
  5. Pošta v Tršicích upozorňuje občany, že v době od 8 do 9 hodin obsluhuje pouze klienty starší 65 let. 

Archiv hlášení