PŘIHLÁSIT
Logo stránek
×

Menu – navigace

OBEC

Informace

Zastupitelstvo obce

Život v obci

OBECNÍ ÚŘAD

Informace

Potřebuji

Územní plán

Likvidace odpadů

Likvidace odpadních vod

Volby


STAVEBNÍ ÚŘAD

Základní údaje

Věcný průvodce stavbou rodinného domu

Formuláře a žádosti




Hlášení obecního rozhlasu ze dne 13.05.2020

1.V souvislosti s prodloužením nouzového stavu dne 16.5. neproběhne svoz velkoobjemového a nebezpečného odpadu. Sběr velkoobjemového odpadu proběhne v náhradním termínu- v pondělí 18.5. přistavením sběrného kontejneru na stanoviště Tršice na tržišti v době od 8:00 do 18:00 hodin. Tento kontejner bude určen pro občany všech "tršických" obcí.

2.Obec Tršice a sdružení Nová volba pro Tršicko vás zvou na akci "společně za krásnější Tršicko, která se uskuteční v sobotu 16.5. od 9:00 hodin ve všech naších obcích. Bližší informace na stránkách obce.


3.Kamenictví Gal bude ve dnech v pondělí 18.5 a ve středu 20.5. přijímat objednávky na kamenické práce. Přesný čas schůzky je nutné si sjednat  na tel. číslo 777 888 332.


4.Mateřská škola v Tršicích upozorňuje rodiče, že zápis dětí do MŚ bez přítomnosti dětí trvá pouze do 16.května . Více informací na webu MŠ.


5.Drůbežárna Práce bude v pátek 15.5. ve 12:15 hodin prodávat na tržišti mladé kuřice a chovné kohouty, roční slepice, brojlerová kuřata, káčata, housata, husokačeny a krůty, krmivo pro drůbež a králíky, vitamínové doplňky. Dále pak budou vykupovat králičí kožky - cena 5 Kč za kus.  

 

Archiv hlášení