PŘIHLÁSIT
Logo stránek
×

Menu – navigace

OBEC

Informace

Zastupitelstvo obce

Život v obci

OBECNÍ ÚŘAD

Informace

Potřebuji

Územní plán

Likvidace odpadů

Likvidace odpadních vod

Volby


STAVEBNÍ ÚŘAD

Základní údaje

Věcný průvodce stavbou rodinného domu

Formuláře a žádosti




Návrh Výlukového JŘ - Uzavírka Přerov, Penčice

Z důvodu uzavírky silnic II/436 ul. Tršická, III/4364 ul. Na Vrchu, ul. Dražka a silnice III/4365 ul. Lipňanská a místních komunikací v Přerově, MČ Penčice, o které jsme Vás již informovali, bude v termínu od 29. 4. 2024 přechod na etapu č. 5. V této etapě bude změna výlukového jízdního řádu pouze linky 920510.

 

Popis změny VJŘ:

 

Spoje 23 a 30 budou využívat současnou náhradní zastávku Přerov,Penčice,Penčičky náves, která je přemístěna o cca 400 m dále před obec směr Čekyně k náhradnímu označníku (společný i pro linku MHD Přerov).

 

Ostatní spoje budou využívat náhradní zastávku Přerov,Penčice,Penčičky náves, která bude přemístěna na ulici Dražka do blízkosti křižovatky pří výjezdu na Nelešovice.

 

Upozorňujeme, že užívání nově umístěné náhradní zastávky je podmíněno souhlasem Policie ČR, které k dnešnímu dni nemáme stále k dispozici. O případných změnách Vás budeme neprodleně informovat.

 

Bližší informace o uzavírce naleznete zde: https://www.idsok.cz/vyluky/uplne-uzavirky-silnic-v-mistni-casti-prerova-pencicich/.

 

Na dotčenou linku 920510 byl vypracován návrh výlukového jízdního řádu, ve kterém je upřesněno vedení, časová poloha spojů a obsluha jednotlivých zastávek.


Návrh výlukového jízdního řádu linky 920510

 

Žádáme Vás o případné zaslání připomínek k návrhům jízdních řádů nejpozději do 12. 4. 2024.

 

 

Iveta SPÁČILOVÁ

odborný dopravní referent




Seznam aktualit